23.04.2024

Наближаємо перемогу України разом: у Тернополі передали 4 автівки на потреби військових

Ваша реклама

П’ятий місяць війни. На Тернопільщині продовжують збирати найнеобхідніші речі для військових. Цього разу на схід передали чотири автівки для українських бійців. Вони служитимуть військовим у частинах, сформованим у Тернополі і вже завтра відправляться на передову.

“Намагаємося зробити, те, на що є першочерговий запит від військових. Саме така техніка найбільш потрібна військовим. Це два вантажні мікроавтобуси повноприводні та два позашляховики”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Військові таким подарункам раді. Кажуть, вже знають, де застосовуватимуть ці автівки. Військовослужбовці ЗСУ подякували доброчинцям за транспорт.

Ці 4 автівки придбали місцеві освітяни та підприємці. Таким чином, кажуть, долучились до перемоги України.

“В тилу наближають перемогу України, і долучаються не тільки педагоги, але й батьки, віримо віримо в Збройні сили”, — підкреслила начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.

Відзначимо, що від початку війни військовим та медиками на передову із Тернополя відправили 26 автівок: 19 позашляховиків та 7 машин швидкої допомоги.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,