29.03.2024

На Тернопільщині правоохоронці та рятувальники проводять уроки з безпечної поведінки

Креатор буд

Всеукраїнські інформаційно-профілактичні заходи «День з поліцейським та рятівником» розпочалися на території Тернопільської області. Їх мета – підвищити рівень обізнаності школярів щодо загальних правил безпеки та попередження дитячого травматизму.

Першими учасниками спільного інтерактивного уроку стали учні Тернопільської загальноосвітньої школи № 28. Хлопці та дівчата ближче ознайомилися з професією правоохоронців та рятувальників.

Про специфіку роботи правоохоронців старшокласникам розповіли очільник Нацполіції краю Олександр Богомол та начальник Управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук. Юнаки й дівчата почули чимало корисної інформації про службу в поліції, які злочини найчастіше скоюють та яку відповідальність несуть порушники перед законом.

Керівник тернопільської поліції застеріг учнів від вживання наркотиків та наголосив юним учасникам дорожнього руху про дотримання елементарних правил на дорозі, які рятують життя.

Як це – працювати пожежником, школярі дізнавалися від начальника Головного управління ДСНС України у Тернопільській області Віктора Маслея. Він розповів юним слухачам про щоденну роботу з вогнем, аваріями і людськими травмами, як правильно діяти при виникненні пожежі та яких правил дотримуватися в побуті аби не виникло надзвичайних подій.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,