20.04.2024

Моделі з інвалідністю представляли одяг тернопільських дизайнерів на ІV Inclusive fashion day

Ваша реклама

25 моделей, одяг від відомих брендів, справжній подіум та море емоцій — саме так коротко можна описати Inclusive fashion day. Це модне дійство відбулось у нашому місті вчетверте.

Цьогоріч одяг відомих тернопільських виробників і дизайнерів презентували учасники ГО “Бебіко”. Це  молодь з інвалідністю.

Під час показу подіумом дефілювали моделі  із синдромом Дауна та аутизмом. Маша одна з учасниць, сором’язлива і скромна. Без мами з журналістами говорити не погодилася, але рідним зізналась – від дійства в захваті. Батьки дітей переконані, що емоції під час таких показів просто неймовірні.

Молоді люди продемонстрували на подіумі одяг 2 стилів. Перший – повсякденний, що передбачає зручність і практичність, а другий – святкові вечірні наряди. Організувала  ІV Inclusive fashion day для дітей і їхніх батьків Ольга Гордієнко. Вона розповіла, що подія присвячена 11-тій річниці святкування створення ГО “Бебіко”.

До слова Inclusive Fashion Day вперше  провели у 2018 році. Тоді подіумом дефілювали понад 30 учасників. В наступні роки їм допомагали і учасники ініціативи Єднання поколінь.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,