28.03.2024

Міжнародний форум розпочався у Західноукраїнському національному університеті

Ваша реклама

У Західноукраїнському національному університеті стартував Третій міжнародний тиждень. В рамках заходу студенти та викладачі закладу зможуть обмінюватися досвідом зі своїми закордонними колегами та зміцнити міжнародні зв’язки університету. Участь в заході бере понад 70 учасників з 40 різних країн.

Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий зауважив, що саме велика багатогранність учасників показує те, наскільки тернопільський університет вже працює у світовій освіті. Пандемія наклала свої відбитки, але в офлайн режимі представлені цілих 23 країни.

Такий міжнародний форму у Західноукраїнському національному університеті проводять з 2019 року. З того часу не лише розширили географію учасників, а й в рази збільшили масштаби дійства. Цьогоріч міжнародні партнери ділитимуться своїм досвідом впродовж 4 днів. Також учасниками форуму будуть 13 послів.

Доєднатися до форуму охочі можуть також в режимі оналайн. Спікери – це викладачі, ректори та фахові спеціалісти з провідних закладів вищої освіти Європи та світу. Тернопільським студентам та викладачам вони розповідатимуть про міжнародний досвід  в освітній, науковій та культурній сферах.

Можливість отримати нові закордонні зв’язки та поспілкуватися з провідними вченими з різних університетів світу. У ЗУНУ зазначили, що намагаються створювати максимум цікавих ініціатив для розвитку студентів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,