26.04.2024

Новини компаній

Мережа “Галя балувана” розширюється — у Тернополі відкрили дев’ятий магазин

Креатор буд

Відкрили ще один магазин мережі “Галя Балувана” у Тернополі. Він розташований на проспекті Злуки, 45Б. Це вже дев’ятий за рахунком в нашому місті.

В магазині близько 100 позицій різноманітних смаколиків. Це пельмені, вареники, сирники, млинці, голубці, котлети, паштети. Новинка, яка користується попитом – піца. Тут усе лише ручної ліпки, щоби було смачно, як вдома.

У “Галі Балуваній” є аж 12 різновидів пельменів. Сподобається навіть найвибагливішому покупцю. А нещодавно у меню з’явилися пельмені за особливим рецептом.

“Новинка – це “Три м’яса”. В складі якого – свинина, яловичина, курятина. В тісті – кріп. Дуже мають цікавий вигляд і багато клієнтів їх полюбляють”, — пояснює працівниця мережі домашніх напівфабрикатів “Галя Балувана” Руслана.

Як виготовляють продукцію можна побачити відразу тут, у магазині. Адже роблять це в тому ж приміщенні, за склом.

Головна умова, кажуть працівниці, щоб начинки було більше, ніж тіста. А секрет – шокове замороження. 20-25 хвилин і товар вже в магазині.

Тут дуже прискіпливо ставляться до вибору продуктів. Якщо м’ясо, то лише найвищого гатунку. Так само із вибором борошна, сиру, яєць та інших інгредієнтів.

Секрет популярності мережі “Галя Балувана” у високій якості продукції, а головне – її готують за домашніми рецептами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,