28.03.2024

“Мамська схованка”: безкоштовна підтримка для матусь із немовлятами діє у Тернополі

Креатор буд

“Мамська схованка”. Обговорити актуальні проблеми, проконсультуватись із психологом, а головне – відпочити від щоденних турбот бодай на півтори години. Усе це тепер можуть зробити тернопільські матусі у колі підтримки для матусь з немовлятами.

“Мамська схованка” — це ресурсне місце, де жінки  можуть поділитися своїми емоціями та переживаннями із досвідченою психологинею Оленою Скалою. Зараз, в умовах війни, важливо, аби молоді матусі мали моральні сили доглядати за своєю малечею.

Саме тому, аби знизити це напруження Олена Скала і проводить зустрічі із матусями. На заняття жінки можуть взяти із собою немовлят, яким немає рочку. Кожен тренінг має іншу тему, яку пропонують відвідувачки, розповідає психологиня.

Коло підтримки “Мамська схованка” діє на базі центру глибинної психології та проектних методик “Самість”. Загалом тут є дві локації – кабінет для індивідуальних занятть, якщо жінка соромиться публічно обговорити проблему, а також кімната для групових тренінгів, де матері із дітками збираються разом.

Такі кола зустрічі для матусь з немовлятками проходять безкоштовно щопонеділка об 11:00 годині. Аби записатися телефонуйте за номером: 099 444 52 83



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,