26.04.2024

Маленькі тернополяни створили понад тисячу паперових фігурок до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Креатор буд

Доєдналися до міжнародної тихої акції «Ангели пам’яті»  маленькі тернополяни.

Зокрема, вихованці дитячого садочку №31. З самого ранку діти витинали паперових ангелят і створювали смаколики для наших військових.
Участь в акції у цьому навчальному закладі вже традиція.

Долучились до такої ініціативи й учні тернопільської школи №11. Вони на готових листівках пишуть слова вдячності. Кажуть, добре знають, хто такі Герої Небесної Сотні і що вони зробили для українського народу.

Вчителі навчального закладу кажуть, ці дітки були ще зовсім маленькими, коли розгорталися криваві події на Майдані в Києві. Саме тому такі заходи, як акція «Ангели пам’яті», є важливими, аби малюки знали історію своєї країни.

Зазначимо, до акції доєдналися учні одразу декількох класів одинадцятої школи.

Також робили ангелів пам’яті у школах №25 і №23.

Голова Тернопільського осередку ГО «Асоціація жінок України «Дія» Ольга Шахін запросила усіх охочих долучитися до тихої акції «Ангели пам’яті», яка відбудеться 19 лютого на Площі Героїв Євромайдану.

До слова, міжнародна тиха акція «Ангели пам’яті» відбудеться в Тернополі вже втретє. Організатори акції – Громадська організація асоціація жінок України «Дія» за ініціативи Анжеліки Рудницької. Таким чином, тернополяни вкотре висловлюють свою шану тим, хто 7 років тому не побоявся віддати свої життя за незалежність та волю нашої країни.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,