20.04.2024

Максимально цікаво про спорт: на телеканалі «Тернопіль 1» стартувала програма «Спорт тайм» з Яною Полухіною

Ваша реклама

Новий сезон на телеканалі “Тернопіль 1” стартував яскраво і незвично. Так, в ефірі з’явилась програма, яка покликана розвивати та популяризувати спорт на теренах Тернопільщини. Її назва – “Спорт тайм”, а ведуча – Яна Полухіна.

Вона журналістка відділу новин, але настільки захоплена спортом, що вже давно хотіла створити, щось подібне. Зізналася: спортивну тематику обожнює, тому прагне цікаво, зрозуміло і незвично розвивати її на телебаченні.

Яна розповіла, що окрім стандартних видів спорту знайомитиме глядачів із менш поширеними — картингом, боксом, риболовлею тощо.

Перший випуск програми “Спорт тайм” уже був на телеекранах краян. У ньому глядачі дізнались про початок нового баскетбольного сезону та особливості спортивної риболовлі. За словами ведучої, в кожній програмі буде два окремих блоки із різними темами та спікерами. Але доповнювати інтерв’ю будуть сюжети і відео безпосередньо з місця події.

Кожен випуск програми “Спорт тайм” триватиме 40 хвилин. А побачити її ви можете кожного понеділка о 20:00 на телеканалі “Тернопіль 1”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,