25.04.2024

Майже 350 тисяч гривень викрала у вимушеної переселенки тернополянка

Креатор буд

Втратила велику суму грошей. Із заявою про крадіжку звернулася до тернопільських правоохоронців 78-річна вимушена переселенка.

Жінка розповіла, що ще з двома тернополянками орендує в обласному центрі будинок. Загалом у нашому місті вона проживає вже рік.

Свої заощадження пенсіонерка зберігала зашитими у підкладку сумки. Про те, що коштів не залишилося, дізналася, коли до неї прийшла дочка, аби позичити гроші. Жінка зазирнула у сховок і зрозуміла, що з 343 тисяч гривень там залишилося лише дев’ять.

Пенсіонерка викликала поліцію і сказала, що підозрює сусідку по будинку, оскільки остання два дні тому з’їхала без попередження. Правоохоронці виявили місцеперебування підозрюваної. Жінка знаходилася у Бучачі. Коли до неї прийшли слідчі, то одразу зізналася у крадіжці. Вона розповіла, що мала ключ від кімнати сусідки і впродовж кількох місяців витягувала зі сховку гроші.

24-річна зловмисниця на власні потреби витратила майже все. Потерпілій повернула близько 70 тисяч. Фахівці вирішують питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,