18.05.2024

Майже 200 розвантажувальних жилетів пошили для захисників фахівці КП “Тернопільелектротранс”

Ваша реклама

Розвантажувальні жилети шиють у комунальному підприємстві “Тернопільелектротранс”. Виробництво налагодили, аби допомогти захисникам. Ініціативу проявили працівники підприємства. Щоб не відправляти людей, які зараз не задіяні у перевезені пасажирів, у безоплатні відпустки.

“Ми трохи розширились. Крім того, що займаємось перевозкою пасажирів ми постаралися допомогти і нашим військовим”, — пояснив директор підприємства Андрій Мастюх.

Військові кажуть, розвантажувальні жилети пошиті відповідно до усіх норм, тому повністю їм підходять. Як заявив експерт Андрій Іщук, для працівників КП “Електротранс” надали взірці. Пошиті вироби якісно, а найголовніше — у тій кількості, яка необхідна бійцям.

Тут 176 жилетів. Їх пошили за два тижні, каже директор Андрій Мастюх. Спершу матеріал для розвантажувальних жилетів купили за рахунок підприємства, потім на матеріали виділили кошти із бюджету міста.

Як заявив міський голова Тернополя Сергій Надал, підприємство має обладнання, на якому раніше шили чохли для сидінь автобусів і тролейбусів. У період війни його використовують по-іншому, дбаючи про амуніцію для військових.

Розвантажувальні жилети використають для потреб захисників, які служать на території Тернополя, додав міський голова.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,