20.04.2024

Магазин “Територія взуття” здобув перемогу у двох номінаціях конкурсу “Народний бренд”

Ваша реклама

Одразу дві відзнаки. Магазин “Територія взуття” здобув перемогу в конкурсі “Народний бренд”. Цього року досягнення підприємства виокремили в номінаціях “Виробник промислових товарів” та “Магазин хутряних та шкіряних виробів”.

Якість перевірена часом та покупцями. За більше, ніж 25 років підприємство пройшло нелегкий шлях. Завдяки наполегливості працівників, а також турботі про кожного з клієнтів “Територія взуття” не тільки зберегла колектив, а й стала успішною. Тернополяни, та не тільки, довіряють магазину-ательє, тож недаремно, вже 11 рік поспіль його команда здобуває почесне перше місце у конкурсі “Народний бренд”.

Отож цього року магазин отримав відзнаку одразу у двох номінаціях: “Виробник промислових товарів” та “Магазин хутряних та шкіряних виробів”. А це означає лише одне — “Територію взуття” знають, довіряють та рекомендують.

“Я думаю, що наші споживачі розуміють, що взуття від “Території взуття” є якісним, комфортним, сучасним. Його можна придбати за помірну розумну ціну і ще й з річною гарантією. Хочу особливо подякувати нашим клієнтам, які щодня користуються послугами найбільшого професійного ремонту нашого взуття. По нашому прайсу у нас близько 100 вид послуг лагодження взуття”, — відзначила власниця магазину-ательє “Територія взуття” Неля Хоміцька.

Зараз компанії вдалося зібрати найкращих фахівців взуттєвої справи. Впровадили багато нових моделей взуття із використанням тільки натуральних, шкіряних та якісних матеріалів. Попри усі ризики та небезпеки власники підприємства все одно створюють робочі місця та надалі виготовляють взуття для клієнтів.

Власниця магазину Неля Хоміцька щиро вдячна усім, хто за них проголосував.

“Хочу подякувати кожному нашому клієнту, який в такий непростий час, поміж тривання сирен і повітряної тривоги, попри відключення електроенергії, попри надходження новин з фронту, знайшли час та можливість нас підтримати та проголосувати за нас”, — наголосила Неля Хоміцька.

З початком повномасштабного вторгнення “Територія взуття” перелаштувала своє виробництво на виготовлення взуття для військових. Спочатку шили зимове, а згодом перейшли на літнє.

“Особливістю нашої роботи є те, що ми маємо можливість виготовити взуття індивідуально. Наприклад, маємо замовлення для бійців-козаків, які мають розмір взуття як 48, 49, 50. Виготовляємо взуття, щоб воїнам було зручно комфортно і тепло”, — сказала Неля Хоміцька.

У магазині-ательє пропонують для клієнтів великий спектр послуг, такі як реставрація та зміна фасону вживаного взуття, пошиття під індивідуальні розміри, продаж матеріалів та фурнітури, звуження та розширення халяв, розтиснення взуття, а також заміна замків та ручок у сумках , заміна висувних ручок та коліс у валізах.

Одинадцята нагорода “Народного бренду” стане чудовим доповненням інших відзнак, які вже представленні в магазині. Тож, якщо ви хочете продовжити життя вашого старого улюбленого взуття та вам потрібне якісне нове взуття завітайте в «Територію взуття» і переконаєтесь, що українські вироби справді довговічні, стильні та комфортні.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,