25.04.2024

Літературу пораненим бійцям у лікарні передали правоохоронці Тернопільщини

Ваша реклама

Книжки для героїв. Правоохоронці Тернопільщини передали літературу військовим. Видання доправлять у лікарні та реабілітаційні центри, де одужують воїни.

Пригоди, детективи, класика, фантастика, романи про кохання та життя, а також історична література, яка розповідає про сучасні події в України — книги всіх цих жанрів і не тільки, передали працівники Нацполіції, сервісного центру науково-дослідного-еспертно-криміналістичного центру та управління поліції охорони у відомчий лікувальний заклад.

Правоохоронці відгукнулися та долучилися до проєкту “Книги героям”. Ініціатор акції — Міністерство внутрішніх справ. Основна мета даного проєкту — урізноманітнити дозвілля захисників та захисниць України, які лікуються або проходять реабілітацію в закладах охорони здоров’я системи МВС.

“Ця ідея прекрасна, адже гаджети рано чи пізно набридають, а бійці у лікарнях перебувають не день-два, — розповідає начальник відомчої лікарні з поліклінікою Вікторія Питель. — Читання книг — це частина лікування та реабілітації. А якщо ці книги сучасні і цікаві — це взагалі супер. Ми облаштуємо в стаціонарі книжкову шафу, облікуємо подаровані сьогодні книги і наші пацієнти зможуть поринути у світ цікавого”.

До участі в проєкті “Книга героям” долучився й один із видавців Тернополя. Книжковий благодійник про ініціативу МВС дізнався випадково і одразу вирішив зробити свій вклад у добру справу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,