28.03.2024

Курсанти військового коледжу урочисто відсвяткували випуск

Креатор буд

Постріли, вибухи та феєричне шоу. Так вітали випускників військового коледжу із закінченням навчання. Урочистості організували на території Збаразького замку 30 червня. Тут і вручили атестати та дипломи 64-рьом курсантам.

Полковник, начальник ДНЗ «Тернопільський коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» Вади Ластовицький наголосив, що випускники – герої, адже три роки навчання пройшли успішно, тим більше в часи російської агресії, вони вибрали для себе непростий шлях, шлях військового.  

Це вже шостий випуск курсантів у Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Цьогоріч є і чимало переможців обласних олімпіад та всеукраїнських конкурсів.

Привітали випускників з таким важливим днем не лише родичі, друзі і близькі люди. На урочистій частині лунали слова подяки та побажання від військових, офіцерів, представників духовенства і владних структур. Зокрема, до курсантів звернувся застпуник голови ТОДА Віктор Устенко а також третій Президент України Віктор Ющенко.

Зазначимо, військовий коледж створений у 2015 році. Сьогодні курсанти вивчають тут і цивільні професії, і дисципліни з військовим та фізичним нахилом, а ще в коледжі готують юнаків і дівчат до служби в Збройних силах України.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,