27.04.2024

Купуй з користю: у Тернополі для порятунку 1-річного Максима відкрили крамницю

Креатор буд

Благодійну крамницю відкрили, аби врятувати врятувати дитяче життя.  Магазин розташований на вулиці Тарнавського.

Таким чином тернополяни можуть подарувати шанс на щасливе дитинство однорічному Максиму Антонишину. Хлопчику більше року і його батьки мріють побачити, як малюк зробить перші кроки. Адже у 4 місяці в дитини виявили рідкісне захворювання – спінальна м’язова атрофія 2 типу. Отож, зараз родина хлопчика спільно з волонтерами шукають кошти на життєво необхідний укол, вартістю 2,3 млн доларів.

Волонтерка Тетяна Гринда розповіла, шо створення такої крамниці планувлаи давно. Тепер знайшли місце для оренди і люди вже принесли чимало речей на продаж. Адже хочуть, аби Максимчик якнайшвидше одужав. Тому зараз потрібні покупці.

Працює благодійний магазин у будні з 10 ранку і до 19 години. У суботу до 15 години, а неділя вихідний. Придбати тут можна одяг, взуття, книги, прикраси, живі квіти та ще багато різних речей. Серед асортименту  – нові та вживані речі.

Благодійна крамничка працює за таким принципом: тут можна купляти необхідне або приносити щось для продажу. Окрім цього,  у магазині є скринька для пожертв на лікування хлопчика, тому можна зробити добру справу не здійснивши покупки.

Волонтери, які допомагають батькам дитини закликають не бути байдужими і долучатись до благодійності. Адже із необхідної суми вдалось зібрати  майже 9%. В той час кожна хвилина життя Максима Антонишина – на вагу золота.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,