26.04.2024

Кривава трагедія через шматок свинини: на Тернопільщині чоловік убив батька та поранив брата

Креатор буд

Розізлився на батька та брата і взяв до рук ніж. Трагедія на Кременеччині. Чоловік взяв до рук ніж, бо рідні не захотіли поділитися з ним свининою.

Цю родину в селі вважають неблагополучною. Чоловіки перебивалися заробітками та пиячили. У день трагедії старший брат з батьком допомагали колоти свиню сусідові, а молодший допомагав по господарству односельцю. Першим “заплатили” м’ясом, а іншому свининою.

Конфлікт між родичами виник під час вечері. Батько та брат відмовилися ділитися із членом сім’ї м’ясом. Це розізлило чоловіка і він схопив ніж та вдарив ним батька у груди. За тата заступився старший син. Проте не зміг нічого зробити – нападник ножицями вдарив його в обличчя та втік з хати. Про свій вчинок він одразу розповів сусідові.

Односельчанин вирішив переконатися в почутому. Зайшовши на подвір’я, виявив бездиханне тіло пенсіонера, а поруч й сина, який стікав кров’ю. Він одразу викликав швидку та поліцію. Проте медики констатували лише смерть 61-річного чоловіка. Іншого пораненого госпіталізували до реанімаційного відділення.

За кілька годин зловмисника розшукали. У вбивстві він вже зізнався. Йому оголосили підозру.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,