16.04.2024

Батька вбив, а брата покалічив: що кажуть у Верещаках на Тернопільщині про криваву трагедію

Ваша реклама

Батька зарізав ножем, а брата – осліпив ножицями. У селі Верещаки на Лановеччині п’яне застілля закінчилося кривавою різаниною.

Вже наступного дня після трагедії до рідної хати приїхав Олександр. Це найстарший син загиблого пенсіонера. Про події які тут трапились, йому розповіли поліцейські.

У Верещаках чоловік не живе вже більше 10 років. Проте з батьком зв’язок підтримував. Про те, що його брати люблять випити і не раз дебоширили – знав зі слів батька і сусідів. Олександр пропонував забрати братів із села, але ті відмовлялися. Але допомоги брати не хотіли. Натомість жили із 61-річним батьком лише на його пенсію.  Сусіди та односельчани про сім’ю відгукуються по-різному. Кажуть, Сергій, який вчинив непоправне, був найспокійнішим із сім’ї.

Односелець Євгеній каже, 7 лютого близько півночі до сусідів зайшов п’яний Сергій, і повідомив, що вбив тата. Коли ж Євген  пішов перевірити, що сталося у сусідській хаті, винуватець втік. А в хаті лежав мертвий пенсіонер та його ще один син, із порізаними очима. Підозрюваний втік з місця події і переховувався в закинутій будівлі, де його і знайшли оперативники, повідомив слідчий Ярослав Герасимів.

Конфлікт у сім’ї трапився через неподілений алкоголь та їжу, – повідомляють поліцейські. У ході розслідування з’ясували, батько та брат відмовилися ділитися із іншим сином м’ясом. Це розізлило чоловіка. він схопив ніж та вдарив ним батька у груди. За тата заступився старший син, якого нападник ножицями вдарив у обличчя.

Зараз вбивцю затримали. Йому загрожує до 15 років тюрми.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,