20.04.2024

Крали гроші та ювелірні прикраси:  у Тернополі затримали групу квартирних злодіїв

Ваша реклама

Групу квартирних злодіїв затримали у Тернополі правоохоронці. Трьох осіб, причетних до квартирної крадіжки, за “гарячими” слідами впіймали оперативники.

Про злочин поліцейських 12 червня повідомили потерпілі. Жителька обласного центру заявила, що до її квартири в період з 10:40 по 11:20 проникли невідомі і викрали гроші та ювелірні прикраси.

За попередньою інформацією, невідомі проникли до оселі шляхом підбору ключів. З помешкання винесли золоті та срібні ювелірні вироби на суму майже 15 тисяч гривень.

На місце злочину одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Втекти далеко тріо не встигло. Їх затримали в той момент, коли вони сідали у свій транспортний засіб марки Volkswagen Passat. Викрадене у чоловіків правоохоронці вилучили.

За словами старшого оперуповноваженого УКР ГУНП Анатолія Гребінчука, напередодні розшуківці отримали інформацію від колег із Львівської області про групу квартирних злодіїв. Саме це допомогло оперативникам Тернопільщини вчасно зреагувати та не допустити масових крадіжок.

Підозрювані – жителі Львівської області віком від 25-30 років. Усі троє уже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зловмисників затримали.

Чоловікам оголосили підозру та перевіряють їх на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території інших областей. Триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,