02.05.2024

Коли суд зможе винести вирок у справі смерті 12-річного тернополянина Ромчика Кулака

Ваша реклама

На крайньому засіданні мали допитати хірурга, після чого повинні були відбутись дебати і далі залишилось чекати лише на вирок суду. Та, як кажуть потерпілі, через недобросовісну поведінку сторони обвинувачуваних – чергове засідання таки не відбулось.

Йдеться про справу по загибелі Ромчика Кулака. 4 роки тому хлопчик помер, як вважають батьки – через халатінсть лікарів. Вже більше двох років тягнуться суди. Учасники судового процесу обвинувачуваної сторони усіма правдами і неправдами відтягують момент вироку.

Чергове засідання не відбулось, бо цього разу не з’явився адвокат обвинувачуваного хірурга. З його слів, причина – сімейно-побутово-майнові питання. Подав клопотання, суд його задовільнив. Проте, Володимир Кулак вирішив перевірити чи справді адвокат занятий. Тому, перед судом зателефонував у компанію, де той працює. І він був на роботі.

Наступне засідання відбудеться 10 серпня. Батьки Ромчика зазначають, що боротимуться на своєму до останнього. Адже винні у смерті сина повинні понести покарання.

Додають, єдине чого хочуть – аби обвинувачувані, а це інфекціоністка Ганна Чущак та хірург Юрій Михальчук – не мали права продовжувати працювати у лікарні. Нагадаємо, що трагедія трапилась 2017 року на Львівщині. Причина смерті дитини, яку озвучують медики – заворот кишок.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,