26.04.2024

Коли будуть наступні канікули в тернопільських школярів

Ваша реклама

Тернопільські школярі розпочали навчання після зимових канікул. Триватиме воно до кінця березня, саме тоді міське управління освіти рекомендувало розпочати весняні канікули. Як відбувається освітній процес і чи забезпечені школи усім необхідним — далі у сюжеті.

Загалом у Тернополі навчання розпочалося в 38 закладах середньої освіти. У великих школах учні відвідуватимуть уроки  почергово, щоб у разі тривоги всі могли поміститися в укриттях.

В управлінні освіти і науки міськради розповіли навчання в школярів триватиме до кінця березня.

“Наступні весняні канікули в нас будуть з 27 березня по 2 квітня. Плануємо завершити навчальний рік до початку літа. Тобто останній дзвоник плануємо 1 червня”, — розказала начальниця управління освіти і науки Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

У Тернопільській спеціалізованій школі № 5 у дві зміни навчається приблизно 900 учнів. Сьогодні усі вони прийшли на уроки. Навчання у навчальному закладі організували у дві зміни, пояснила директорка Оксана Погоріла.

Загалом за зимові канікули забрали документи з тернопільських шкіл кілька десятків учнів, вони навчатимуться в інших закладах. Також чимало дітей прибуло з інших міст. Лише в п’ятій школі таких троє. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,