28.03.2024

«Кохання з другого погляду» – новий екскурсійний квест Тернополя

Ваша реклама

Пам’ятки архітектури, музеї, романтичні куточки міста, – усе це в новому туристичному маршруті Тернополя. У додатку WalQlike з’явився екскурсійний квест «Кохання з другого погляду».

Екскурсоводка туристичного інформаційного центру міста Тернополя Оксана Ленчук розповіла, що таким чином вирішили показати, що в нашому місті є на що подивитися туристам.

У безкоштовному додатку, крім цього маршруту, доступні ще два смарт-квести нашого міста. «Детективний квест» і «Тернопільські перевертні», які зосереджені на центральну частину міста. Новий же маршрут покаже незвідані місця Тернополя.

Аби екскурсія була не банальною, маршрут зроблений у вигляді квесту. Перейти до наступної локації можливо, давши відповідь на запитання. У формі такої гри охочі дізнаються про історії та цікавинки міста.

Квест можна проходити наодинці чи з друзями. За 130 хвилин захопливої пішої мандрівки пропонують відвідати 12 локацій незвіданого Тернополя. А цікавий провідник у вашому смартфоні допоможе краще пізнати місто з романтичним маршрутом «Кохання з другого погляду».



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,