27.04.2024

Із захисником Володимиром Жмудом попрощалися у Тернополі

Ваша реклама

У Тернополі провели в останню дорогу 45-річного воїна Володимира Жмуда. З перших днів великої війни чоловік боронив Батьківщину на передовій. І це був його свідомий вибір. Його життя обірвалося 21 вересня цього року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Хоч Володимир мав право на відстрочку, вже з 26 лютого 2022 року був під командуванням командира Ярослава Заводовського. За час проходження служби воював на багатьох напрямках. Зокрема, був у Донецьку. Побратими кажуть, він був не просто солдатом на передку, але  глибоко освіченою людиною і патріотом, любив читати книжки, був гарним співрозмовником.

Ще до початку повномасштабного вторгнення чоловік працював у будівельній сфері. Знайомі кажуть, розбудовував Україну, адже мріяв про мирне життя тут.

Без чоловіка залишилася дружина, без батька — двоє дітей, без сина — мати й батько. Його життя обірвалося 21 вересня цього року під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Поховали чоловіка з усіма почестями на Микулинецькому кладовищі. Вічна пам’ять й слава захиснику України!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,