24.04.2024

Із військовим Олегом Сагайдаком попрощалися в Іванівській громаді

Ваша реклама

Сум і жалоба. У церкві Покрови Пресвятої Богородиці у селі Сороцьке сьогодні зібрались люди, аби попрощатись і провести в останню дорогу односельчанина Героя Олега Сагайдака.

Чоловік загинув на 41-му році життя саме в день річниці початку повномасштабної війни. 24 лютого 2023 року в Куп’янському районі Харківської області внаслідок кульового поранення його не стало, загинув і командир роти.

Прийшли подякувати Олегові за відвагу та попрощатись родичі, побратими, сусіди та односельчани. Багато було й тих, хто Олега навіть не знав, але хотіли вшанувати його пам’ять.

Люди кажуть, був працьовитим та господарським чоловіком. Сильним духом і тим, з кого завжди брали приклад.

Олег пішов захищати країну у перші дні повномасштабного вторгнення росії. Спочатку служив в роті контрдиверсійної боротьби. На початку серпня 2022 року вступив до 105-ї окремої бригади 83 батальйону. Був стрільцем стрілецької роти військової частини А7170.

Побратими кажуть, був стійким до всіх випробовувань і навіть невдач, які бачив на полі бою. Але щоб там не було —  людиною і розрадою для них.

Боєць навчався в Сороцькій школі, здобув середню освіту та вступив до тернопільського технікуму. Працював охоронцем на птахофабриці. Не боявся важкої роботи, брався за все, що йому пропонували.

Без люблячого батька залишилось двоє дітей. В чоловіка також залишилась дружина, батьки та близькі родичі. Поховали Олега Сагайдака на кладовищі у рідному селі Сороцьке.

Вічна слава і пам’ять всім, хто поклав своє життя за Україну!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,