19.04.2024

Із військовим Іваном Басом попрощалися у Тернополі

Ваша реклама

Із полеглим героєм Іваном Басом попрощалися у Тернополі. Військовому було 49 років, його поховали на Микулинецькому кладовищі. Іван Бас був учасником АТО, згодом в березні минулого року добровільно пішов захищати нашу Батьківщину. Ворог обірвав життя чоловіка на початку січня.

Рідні та близькі пригадують: Іван завжди жартував та мріяв про перемогу. Військовий був рішучим механіком-водієм. Виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області, загинув від кульового поранення. Сталось це 3 січня, саме у той день був день народження його старшої доньки.

Народився чоловік у Тернополі, втім певний період свого життя прожив у Миколаєві. Навчався на будівельника, працював за фахом. Донька Героя Олена згадує, як вони востаннє говорили. Це було перед Новим роком. Тоді він зателефонував до родини і сказав, що ще трішки і буде перемога.

Усі близькі та знайомі пам’ятатимуть його веселим та дружелюбним. Кажуть, до нього завжди можна було звернутись за порадою чи допомогою. Однокласник згадують Івана як хороброго чоловіка, який завжди захищав слабших.

У чоловіка залишилась дружина і троє доньок. Сумує уся родина і знайомі. Вічна слава та пам’ять Герою!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,