26.04.2024

Із Павлом Лисобеєм, який загинув на “Азовсталі” у бою з ворогом, попрощалися у Тернополі

Ваша реклама

Із бійцем полку “Азов” Павлом Лисобеєм попрощалися у Тернополі. Юний захисник поліг у бою на “Азовсталі” ще в травні. Поховали військового на Микулинецькому кладовищі.

Павло обрав для себе професію пілота. Після школи навчався у Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ. Але після третього курсу полишив студентство, і взяв до рук зброю. Понад усе хлопець мріяв служити в полку «Азов». Павло Лисобей буквально за лічені дні до початку повномасштабного вторгнення росії пройшов курс молодого бійця, і отримав омріяне звання азовця. Щоб захищати кожного українця від московської навали. Востаннє з друзями переписувався, будучи на “Азовсталі”.

“Ас” (такий був позивний у Павла) відважно йшов до бою в Маріуполі. В місті, яке ворог знищував зі всієї можливої зброї. Там ворог обірвав життя нашого захисника. Тіло Павла окупанти передали аж пів року після загибелі. В нього залишилися батьки, молодші брат із сестрою і дівчина. Посмертно молодший сержант Лисобей нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.Вічна шана, слава та подяка мужньому воїну.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,