29.03.2024

Із Брюсселя у Тернопіль: Ярема Венгринович подолав на велосипеді 2500 кілометрів, щоб допомогти сім’ям на сході України

Ваша реклама

Двадцятитрирічний бельгійський студент із українським корінням Ярема Венгринович не стримував емоцій, фінішувавши у центрі Тернополя. Саме на двоколісному заради благодійної мети він подолав 2,5 тисячі кілометрів.

Зустріти Ярему на головному майдані Тернополя зібралось чимало людей. Це небайдужі містяни, друзі із Бельгії та дівчина і родичі із України.

Проєкт Яреми Венгриновича  має назву “Road to Ukraine”. Він передбачає збір коштів для сімей, які постраждали від війни на сході нашої держави.

Тож під час його подорожі із Брюселя в Тернопіль небайдужі люди жертвували кошти для міжнародної благодійної організації СОС Дитячі Містечка Україна. Вони займаються створенням притулку для вразливих родин у Сєвєродонецьку на Луганщині. Чек із зібраною сумою велосипедист передав представнику організації.

Ярема Венгринович подолав 2 500 кілометрів під контролем тренера та дотримуючись спеціального харчування. Пояснив: результат перевершив усі його очікування. Тому планує реалізовувати та створювати нові благодійні ініціативи, проте які саме наразі тримає у секреті.

Ярема додав, що усі охочі протягом 2 тижнів ще можуть надсилати гроші на рахунок проєкту “Road to Ukraine”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,