19.04.2024

Гральні заклади викрили у Тернополі

Ваша реклама

Підпільні ігрові заклади виявили правоохоронці в Тернополі. П’ятьом зловмисникам обрали запобіжний захід.

Впродовж кількох місяців слідчі Головного управління Нацполіції Тернопільщини спільно з оперативниками карного розшуку відпрацьовували інформацію про діяльність на території обласного центру кількох ігрових закладів.

Поліціянти встановили, що ще торік на початку серпня група осіб в кількох мікрорайонах міста облаштувала ігрові заклади. Усі вони знаходилися в приміщеннях багатоквартирних будинків. Вивісок не було, всі зали працювали в закритому режимі, а до гри допускалися лише “перевірені” клієнти.

Організатори незаконних заробітків винайняли квартири та стежили за веденням бізнесу, підшуковували клієнтів та адміністраторів. Останні контролювали проведення азартних ігор, приймали ставки, а у разі виграшу видавали гроші. Окрім цього адміністратори стежили за чистотою приміщень та справністю комп’ютерної техніки.

Піл час восьми санкціонованих обшуків, проведених під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, правоохоронці виявили та вилучили гральне обладнання та оргтехніку, списки клієнтів, а також записи з усіма прибутками та видатками.

П’ятьом членам організованої злочинної групи уже оголосили підозру. Усім “бізнесменам” обрали запобіжний захід — особисте зобов’язання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,