26.04.2024

Готуємось до Великодня: у Тернополі вже почали розпис писанок

Креатор буд

У Тернополі готуються до Великодня. Навчають робити писанки у школі народних ремесел. Один із майстеркласів, які тут проводять — писанкарство. Доєднатись до занять можуть усі охочі тернополяни і приїжджі.

Як правильно тримати писачок, які візерунки існують та які матеріали потрібні для цієї справи – навчають народні майстри України.

“Ми спільно зі школою народних ремесел розпочали майстер класи, які тривають з 9.00 до 17.00, протягом дня можна приходити в школу, відволікатися від думок важких, у кожного свій стан, такий арт релакс проводити”, — відзначає писанкарка Уляна Джигринюк.

Прийшли навчитися робити писанки і Христина разом із сином Данилом. Жінка із хлопчиком приїхали із Ірпеня до Тернополя декілька днів тому. Тепер, аби відполіктись від тих страшних подій, які відбуваються у рідному місті – малюють писанки.

Майстер класи із виготовлення писанок проводитимуть у школі народних ремесел щоп’ятниці до Великодня. Тому, аби взяти участь зареєструйтесь за номерами: 067 799 58 82 (Тетяна), 097 116 72 70 (Уляна).



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,