20.04.2024

Фермерське господарство “Гадз” відвідав кардіохірург Борис Тодуров

Креатор буд

Для дітей і навіть дорослих. Продукцію без жодної хімії виготовляють на Тернопільщині. У підприємстві “Гадз” працюють за унікальним принципом, бо розуміють, що якість — понад усе. Соки та фруктові чіпси від Гадза купують навіть за межами України. Знаний в усьому світі кардіохірург Борис Тодуров завітав на Бучаччину, аби оглянути потужності заводу.

Професор ознайомився з асортиментом, побачив технологію виробництва. Особисто спробував соки та пюре, і зауважив, що продукцію торгової марки “Garden Gadz” цілком може рекомендувати не лише дітям.

Адже, як відзначив голова фермерського господарства “Гадз” Петро Гадз, продукцію виготовляють без жодної хімії. Її стерилізують протягом десяти хвилин і розливають в асептичний посуд при температурі 36 градусів. Аби смаколик, не втратив вітамінів.

Борис Тодуров зауважив, що таку продукцію можна рекомендувати і дорослим.

Голова фермерського господарства Петро Гадз розповів, що фрукти тут вирощують на майже 700 га землі. Нещодавно побудували новий холодильник на 12 тис тон яблук. Загальна кількість зберігання вже 26 тис тон. Це для того, аби більше якісної продукції отримували покупці.

“Цукру тут нема абсолютно. Ягода кисла. Добавляємо яблука солодкі. І для дітей виходить прекрасний продукт. Без добавляння цукру”, — закцентував Петро Гадз.

У фермерському господарстві Гадз виготовляють соки, сухофрукти і яблучні чіпси, пюре, повидло і соняшниковий мед. Крім того, продають саджанці. Компанія постійно збільшує географію експорту, на сьогодні це понад 25 країн світу.

Нещодавно, фермерське господарство “Гадз” відправило перший контейнер із соком прямого віджиму та соками-смузі для споживачів із Західної Азії (Ізраїль). Також розпочали співпрацю із міжнародною мережею супермаркетів “Лідл”, куди відвантажили яблучні чіпси. Український бренд з тернопільськи корінням вже полюбився споживачам на міжнародному ринку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,