19.04.2024

#файнавишиванка2021: Тернопільський міський терцентр організував акцію до дня вишиванки

Ваша реклама

Сфотографуйся у вишиванці, опублікуй у соціальній мережі світлину, постав хештег #файнавишиванка2021 та познач організаторів. Таку акцію реалізують у міському територіальному центрі спеціально до Дня вишиванки.

Завідувачка відділення денного перебування Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Світлана Чайківська зазначила, що метою є показати як такий народний скарб передають із покоління у покоління.
Аби продемонструвати як це відбувається, напередодні свята організували флешмоб. Участь у ньому взяли 15 людей – це відвідувачі терцентру, працівники та молодь. Найстаршому учаснику 82 роки, наймолодшій – 4.

Особливо актуально проводити такі акції у період, коли на сході країни не спокійно. Учасники переконані, ті хто в тилу, повинні нагадувати Україна – незалежна, а українці – єдиний, сильний та незламний народ.

Організатори підкреслили, таку акцію проводять вперше. Просять кожного долучатися і публікувати фото із хештегом. До того ж, у день Вишиванки – 20 травня, сторінку терцентру у Фейсбуці хочуть у оформити у відповідному стилі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,