26.04.2024

“Естроген” – відповідь жінок чоловікам: у Тернопільському драмтеатрі запрошують на прем’єру комедійної вистави

Креатор буд

Інтелігентна, сучасна та правдива. Вистава із жінками і про жінок. Театральний твір “Естроген” на одній сцені зібрав подруг, які допомагають головній героїні Єві впоратись із болем розлуки.

За сценарієм, молоду 25-річну акторку напередодні весілля покинув наречений. Мар’яна Гураль, яка виконує роль Єви у виставі “Естроген”, каже, подруги рятуватимуть її героїню від депресії.

Подруги Єви – це жінки із кардинально різними характерами, фінансовими можливостями та сімейним становищем. Та є те, що їх об’єднує – це жіноча дружба, прагнення бути щасливими й коханими.

Оксана Левків, яка виконує роль віки у виставі “Естроген” зазначає, що її героїня – сильна, вольова і близька за характером, адже помітила, що в деяких ситуація чинила б так само.

Акторка Юлія Сушко, у виставі – Аліса, свій персонаж характеризує, як нерішучий, все ж врешті-решт кохання перемагає поради.

І хоча вистава носить суто жіночий характер, та має назву жіночого гормону, “Естроген” – без чоловіків все ж не обійшлось. Єдиний представник сильної статі має особливу місію.

Роль Ростика виконує Василь Боднар розповідає, його персонаж стоїть на захисті чоловічої половини людства, адже він намагається донести жінкам, що далеко не всі проблеми від чоловіків. Тобто, варто подивитись збоку і на себе.

Виставу поставили за п’єсою молодої драматургині Марини Смілянець. Режисер постановник, заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Жила каже, створенню вистави передувала прем’єра “Тестостерону” – історія про чоловічий погляд на жінок. “Естроген” – це своєрідна відповідь жінок чоловікам, яка вийшла напрочуд цікавою та неординарною.

Прем’єра вистави відбудеться вже 24 листопада. Переглянути її можна упродовж чотирьох днів у Тернопільському обласному драматичному театрі. Режисер, актори та працівники театру запрошують кожного на прем’єру та обіцяють – буде весело.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,