29.03.2024

Ескіз пам’ятної монети про боротьбу з росією в Тернополі розробила переселенка з Києва

Креатор буд

Її робота може стати відомою. Художниця Вероніка Єлисеєва розробила ескіз пам’ятної монети, присвяченої боротьбі з російським агресором. Таким чином дівчина взяла участь у конкурсі від національного банку України.

Вероніка навчається на графічного дизайнера. Суть її професії полягає у створені та розробці логотипів, шрифтів, макетів книг та журналів. Тож зізнається, спершу готувала ескіз тільки для університетської практики.

Ідей для остаточного ескізу було багато, каже Вероніка. Спочатку на монеті хотіла зобразити соняхи та калину. Проте зупинилась на фразі про братські народи. Вона й лягла в основу майбутнього ескізу. Тоді ж почала переносити задумку на папір, а пізніше створила в електронному вигляді. На це витратила декілька днів, розповідає дівчина.

Вероніка родом із Києва. У Тернопіль приїхала до родичів, коли почались бойові дії у столиці. Виїжджала поспіхом, тому вдома залишилась більша частина доробків дівчини. Та вона не засмучується і продовжує малювати тут, у файному місті, адже у майбутньому хоче створювати ілюстрації для дитячих книжок.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,