29.04.2024

Експерименти, кадрові зміни і резонансні злочини: чим планує зайнятися новий начальник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко

Ваша реклама

Дещо збільшив навантаження працівникам, але пообіцяв подбати і про матеріально-технічне покращення ГУНП. Сергій Зюбаненко на посаді т.в.о. начальника нацполіції Тернопільщини менше 10 днів. Але вже встиг ознайомитися з резонансними справами, заслухати звіти по підрозділах і обрати ключові напрямки роботи.

Про все це сьогоодні розповідав на брифінгу.

Основну увагу поліціянти звернуть на шахрайства. Зокрема, інтернет-обман тернополян та мешканців краю. Адже у 2023-му випадків шахрайств побільшало. А розслідувати вдається лише кожен п’ятий злочин. Тому, зазначив Сергій Зюбаненко, посилять роботу в цьому напрямку.

Зараз новий т.в.о. ознайомлюється також з резонансними злочинами в медичній справі. Нагадаємо, взимку 2023 пацієнти Чортківського медзакладу отримали укол, після якого почали втрачати зір. Сергій Зюбаненко пообіцяв, що в цій справі почуємо багато цікавих подробиць. Але згодом.

Цікавить громадськість, чи планує новий головний поліціянт Тернопільщини співпрацювати з владою. На це запитання Сергій Зюбаненко відповів стримано – він і надалі залишатиметься незалежним і неупередженим.

Більше про це та інше  – дивіться у брифінгу



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,