29.03.2024

#Дякуємо_медикам: історії лікарів з Тернопільщини, які залишаються відданими своїй професії

Креатор буд

Кардіологи, терапевти, хірурги, медсестри, інфекціонтісти та багато інших. Всі вони вже цієї неділі відзначатимуть професійне свято – день медика.

40 років тому свою лікарську кар’єру розпочав Богдан Маркевич. Після закінчення навчання в університеті, чоловік вирішив, що хоче стати хірургом. З того часу змінював посади та місця роботи, але професії медика ніколи не зраджував. Тому працює в медицині вже 21 рік, 6 з яких – директором комунальної лікарні.

Напередодні професійного свята у Тернополі привітали лікарів з різних медзакладів області. Чимало з присутніх віддали лікарській справі все своє життя.

Більшість зізналися, найскладнішим у кар’єрі видався саме минулий рік. Окрім сотень складних захворювань, з якими стикалися раніше, з’явилося ще одне зовсім невідоме. Працювати довелося в надскладних умовах. Частина відважних, нажаль, від коронавірусу померли.

Сьогодні лікарів Тернопільщини нагороджували відзнаками міської та обласної рад, облдержадміністрації, а також міністерства охорони здоров’я. Загалом, на урочистостях були присутні понад 100 медиків з державних та приватних лікарень області.
Тому всім тим, хто понаднормово працює, не шкодує часу та сил і щодня віддано  виконує свою роботу і не боїться викликів Дякуємо. Зі святом, медики!

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,