02.05.2024

Дворічну дитину, яка зникла з нянею, шукали в Тернополі

Ваша реклама

Фото: Національна поліція України

Тернопільські поліцейські розшукали дворічну дитину, яка зникла, перебуваючи з нянею. Дівчинку знайшли в квартирі робітниці. Жінка перебувала напідпитку.

Про зникнення дівчинки з доглядальницею правоохоронцям повідомила матір малечі. Вона розповіла, що телефон найманої працівниці не відповідав.

На щастя, дівчинка, перебуваючи з горе-нянею, не постраждала.

До слова, мати дитини знайшла доглядальницю через оголошення в мережі Інтернет. Вона працювала недовго, декілька годин на день.

На горе-працівницю правоохоронці склали протокол згідно ст.164 КУпАП (Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без подання повідомлення про початок здійснення господарської діяльності, якщо обов’язковість подання такого повідомлення передбачена законом, або без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону).

Працівники поліції наголошують: пошуки няні чи гувернантки за оголошеннями в мережі Інтернет не гарантують безпеку вашої дитини. Якщо не звертаєтеся до агентства та не укладаєте угоду, сфотографуйте паспортні дані няні, попросіть медичні довідки. Також варто розпитати про неї у колишніх роботодавців. Особи, у яких в минулому були проблеми з алкоголем чи наркотиками, можуть становити загрозу для вашої дитини.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,