30.04.2024

Дві “бронзи”: тернопільські спортсмени представили місто на Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА

Креатор буд

З двома бронзовими медалями спортсмени з Тернополя повернулись із чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. Перемогу вибороли вихованці спортивного навчального закладу UMA ACADEMY.

Призеру змагань Олександру Чебанову 13 років. Спортсмен з бронзовою медаллю повернувся зі змагань, які проходили в Абу-Дабі. Він займається бразильським джиу-джитсу вже 7 років.

Хлопець розповідає підготовка до чемпіонату була досить серйозною. Тренувався щодня протягом двох тижнів, адже розумів наскільки важливе змагання попереду. На чемпіонаті Олександр виступав у ваговій категорії 48 кілограм, серед юніорів.

Один з тренерів Олександра, Михайло Стриєшин, каже, його вихованець на чемпіонаті показав гарний рівень підготовки. А коли вийшов в бій, то виконав всі завдання, поставлені тренерами

Виборола бронзу ще одна вихованка академії — Каріна Потапова. Дівчині 14 років, ММА вона займається вже майже 2 роки. На змаганнях такого рівня вона була вперше. Втім своїми досягненнями задоволена. Другий бій Каріна мала зі спортсменкою з Ізраїлю. Поєдинок для неї став переможним. У дівчини було 8 суперниць у ваговій категорії 62 кілограми. ЇЇ успіхами тренер Михайло Стриєшин вражений. Каже, своєю боротьбою вона його приємно здивувала.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,