08.09.2024

Допомагають сім’ям військових стати щасливими батьками: клініка Стефана Хміля вшосте перемогла у “Народному бренді”

Креатор буд

Відчути щастя батьківства – безцінно. Особливо у цей буремний час. Стати мамою і татом попри всі перешкоди вже 16 років допомагають тернополянам і не тільки у клініці професора Стефана Хміля. За свою роботу медзаклад отримав відзнаку конкурсу “Народний бренд”.

“Шановний Стефан Володимирович! Медіакорпорація РІА щиро вітає вас із перемогою в “Народному бренді”. Це ваша заслужена перемога. За вас проголосували тернополяни, це означає, що вам довіряють, вас поважають. Це ваша праця — натхненна і плідна. І вашого колективу”, — заявила медіаконсультантка медіакорпорації “RIA” Наталія Бобрик.

Клініка Стефана Хміля стає найкращим медзакладом Тернополя у номінації “Медичні послуги” вже шостий рік поспіль. Це показник їхньої якісної роботи, адже переможців конкурсу обирають самі тернополяни, пацієнти.

“Я хотів би подякувати тернополянам, нашим пацієнтам, і працівникам клініки, що ви допомогли стати нам найкращими. Слава Україні. Та найголовніше — подяка лунає сьогодні для Збройних сил України, які захищають нас і наших дітей”, — відзначив генеральний директор клініки, заслужений діяч науки і техніки України, доктор медичних наук, професор Стефан Хміль.

“Ми започаткували соціальний проєкт для наших військових. Безкоштовне екстракорпоральне запліднення. І тому до нас приїжджають з різних куточків України на цю програму, — пояснив Стефан Хміль. — Також в рамках проєкту є ще заморозка біологічного матеріалу – сперматозоїдів та яйцеклітин”.

За період дії проєкту до медичного центру Клініка професора Стефана Хміля звернулося більше, ніж 300 родин військових, 170 з яких уже розпочали лікування або й закінчили програму ЕКЗ. Вже десятки жінок завагітніли і готуються дати життя новим поколінням українців і українок.

Додамо, окрім Тернополя клініка працює і у Львові, а пацієнтами медзакладу вже стали сім’ї із 20 країн світу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,