24.04.2024

До складного та непередбачуваного опалювального сезону готуються у Тернопільській області

Ваша реклама

Опалювальний сезон. Ці два слова зараз турбують чи не усіх українців. Адже попереду – похолодання і зима, а ворог не припиняє обстрілювати наші міста. Тому, зараз у кожній області посилено готуються до опалювального сезону в умовах війни. Зокрема, і на Тернопільщині.

“Наразі іде накопичення паливно-мастильних матеріалів, накопичення твердого палива на тих котельнях, які будуть працювати на альтернативних видах палива. Загалом готують до опалювального сезону 1277 котелень, з яких понад 400 це вже котельні, які переведені на альтернативу. Тернопільщина дуже активно займалась цим питанням і в нас на сьогоднішній день цей показник є одним з найкращих”, — заявив директор департаменту архітектури, містобудування, ЖКГ та енергозбереження Тернопільської ОВА Володимир Харченко.

Тож поки погода дозволяє, усі об’єкти готують до зими. Проводять регламентні роботи на котельнях, ремонтують теплотраси. Усі громади Тернопільської області мають розроблені плани дій на випадок кризової ситуації, якщо припиниться водо-, газо- чи електропостачання. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,