25.04.2024

До дітей в центр соціально-психологічної реабілітації завітали помічники Миколая

Креатор буд

До дітей у притулок завітали помічники святого Миколая. Усе, про що просили в чудотворця тернопільські малюки, допомогла знайти і придбати команда добродійників.

“Їхня маленька мрія сьогодні буде реалізована. І відчуття щастя, отримання бажаного гаджету, телефона, планшета – це те про що мріють і мої діти, і ці діти також. Наша мета, наша місія — прийти сюди не тільки за емоцією, а й показати іншим, як треба працювати, як треба дбати, щоб якомога більше тепла і радості було у цих діток”, — розповів помічник святого Миколая, депутат Тернопільської міської ради Володимир Місько.

Помічники Чудотворця опікуються центром соціально-психологічної реабілітації з 2014-го року. З того часу, кажуть, стараються не упустити жодної деталі з дитячих листів.

“Побажання в усіх різні. Тут малеча від 3 до 15 років. Стараємося щоб малеча не була обділена. Незважаючи на війну, на пандемії — листи приходять до Миколая, а діти вчасно отримують відповідь від нього”, — розповів помічник святого Миколая, депутат Тернопільської міської ради Юрій Смакоуз.

Діти не стримували емоцій, розповідаючи які подарунки отримали.

Директорка притулку Наталія Костюк відзначила: важливо показувати дітям, що добро, диво існує, і що добрі справи завжди переможуть усі погані події в житті. Вихователям дуже приємно спостерігати за щирими та радісними дитячими емоціями.

В притулку подарунки отримали 27 дітей. Миколай їм приніс усе, що замовляли.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,