24.04.2024

“Дія.Бізнес”, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard об’єдналися для підтримки українських підприємців

Креатор буд

Підтримуватимуть підприємців. Стартувала тристороння співпраця Центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard у Тернополі. Партнерство націлене покращити фінансову грамотність і відкрити нові можливості для підприємців України.

Щоб наблизити перемогу започаткували освітню програму “Фінансист”. Завдяки їй у центрах Дія.Бізнес запрацюють спеціальні консультативні зони від UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard. Співпраця стартує в онлайн-форматі у всій мережі центрів. Натомість офлайн консультацію зможуть отримати підприємці в офісах Дія.Бізнес у Тернополі, Ужгороді, Кривому Розі та Полтаві.

Підприємці – основа економіки України. На цьому наголошують представники проєкту. Тому намагатимуться допомогти підприємцям вирішити проблемні питання. Серед них зараз – де взяти кошти, кредитні чи грантові, знайти нові шляхи збуту і клієнтів.

Міський голова Тернополя Сергій Надал відзначив, що підприємцям може допомогти і міська рада, зокрема зменшивши дозвільні процедури, надавши певні можливості автоматичного продовження оренди, звільнивши від орендної плати.

Про лекції на базі центру можна дізнаватися на офіційних сторінках Дія. Бізнес Тернопіль у соцмережах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,