27.04.2024

Дівчинка втекла з Нікополя до Тернополя, бо матір влаштувала їй справжнє рабство

Креатор буд

15-річна дівчина разом зі своїм собакою їде потягом до Тернополя. Таке повідомлення отримали місцеві правоохоронці від колег із Дніпропетровщини. Про зникнення юнки повідомила її мати 22 червня.

Поліціянти зустріли втікачку та дізналися її сімейну історію. Дівчина зізналася, що мати перетворила її життя на справжнє рабство. Вона заставляла доньку готувати, прибирати, прати, піклуватися про молодшу на чотири роки сестру, а сама безпробудно пиячила та морила дітей голодом. Юнка вирішила втекти від мами. Вона таємно від неї шукала підробітки у сусідів, аби відкласти гроші на квиток. Найбільше просила правоохоронців потурбуватися про собаку.

Поліцейські помістили дівчинку до тимчасового притулку, а її собаку, якого вона називала найкращим другом, – віддали під опіку кінологам, пообіцявши, що обов’язково повернуть. Добу 15-річна нікопольчанка провела у Тернополі, поки за нею не приїхали ювенальні поліцейські з Дніпропетровщини.

Поліцянти відзначають: дівчинка дуже добра, щира, комунікабельна. Вже дорогою до Нікополя дитина найбільше раділа, що їй повернули собаку, а ще запевнила, що поліцейські, з якими вона спілкувалася – найдобріші люди, яких вона зустрічала за своє життя. Тривожилася через єдине – аби її не повернули матері.

Деякий час юнка поживе у старшої повнолітньої сестри. З родиною працюватимуть соціальні служби.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,