26.04.2024

“День кар’єри – новий формат”: 15 підприємств пропонували тернополянам роботу на ярмарку в Тернополі

Креатор буд

150 учасників заходу “День кар’єри – новий формат” провели у Тернополі. Дійство проводять у нашому місті близько 10-ти років.

Його мета показати учасникам роботу різноманітних підприємств та організацій у Тернополі. Зокрема, допомогти обрати цікаву і перспективну професію. Одним із ключових пунктів програми дня кар’єри є екскурсії.

Організаторка заходу Юлія Бугера зазначила, що провели 21 екскурсію по 7 різних компаніях. На одну групу було 3 екскурсії на один маршрут. Там були компанії з айті сфери, маркетингу, бізнесу, ресторанний бізнес і дуже багато громадських організацій.

У 2021 році кількість компаній-партнерів суттєво зросла. Розповіли про свою діяльність 15 підприємств та громадських організацій. Після екскурсій для учасників підготували ярмарок вакансій, який відбувався на літній сцені у парку ім. Т. Шевченка.

Щодо напрямків, то найпопулярнішими цьогоріч стали сфери айті та маркетингу. Представники цих професій розповіли, що участь в подібних заходах беруть регулярно, адже це дуже ефективний метод для пошуку нових кадрів.

Наймолодшому учаснику ярмарку було 14 років, а найстаршому 42. Організували “День кар’єри – новий формат у ГО “Молодіжний центр Тернопіль” за підтримки управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,