28.03.2024

Де у Тернополі можна провакцинуватись: адреси і години прийому

Ваша реклама

Жителі Тернопільської громади мають можливість зробити щеплення проти коронавірусу. 

Тернополяни можуть скористатися доступними вакцинами, а це Pfizer-BioNTech, Moderna, CoronaVaс та AstraZeneca.

Функціонує Центр масової вакцинації населення на базі КП «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив ім. Довженка» на проспекті  Злуки, 45. Тут вакцинують препаратом Pfizer-BioNTech щоденно з 9.00 до 16.00 год. для громадян, які попередньо записались у електронну чергу на сайті https://www.medical.te.ua.

Також щепитись можна на вулиці Шпитальна, 4. Тут використовують вакцину AstraZeneca у будні з 9:00 до 14:00 год. Також на базі пункту проводиться вакцинація і ревакцинація вакциною CoronaVaс у будні дні з 14:00 до 16:00 год.

За адресою Руська, 47 на базі комунального підприємства «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» проводиться  вакцинація препаратами CoronaVaс та Moderna у будні з 9:00 до 16:00 год. Також, за запитами від організованих колективів бригада медиків виїжджає для проведення щеплення вакциною вакциною Pfizer-BioNTech.

Працює Центр вакцинації населення і на вул. Коцюбинського, 3. Тут імунізація проводиться вакцинами CoronaVaс та Moderna щоденно з 9.00 до 16.00 год.Нещодавно запрацював і Центр вакцинації населення у ТРЦ «Подоляни». З 9.00 до 16.00 год тут можна провакцинуватись препаратом Moderna.

Джерело: Тернопільська міська рада


Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,