03.05.2024

Де через ремонт перекривають дороги у Тернополі

Ваша реклама

До уваги тернополян. Через ремонт доріг перекривають деякі вулиці міста.

Так, З 3 по 20 серпня частково перекриють рух транспорту на вул. Микулинецькій, що від ділянки дороги вул. Микулинецька, 106-А до вул. Микулинецька 123-А по парній стороні в напрямку м. Теребовля.

На цій ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху. Схему організації дорожнього руху можна оглянути за посиланням.

Також з 3 по 20 серпня частково перекриють рух на вул. 15 Квітня.

Роботи триватимуть на ділянці дороги від кільцевої транспортної розв’язки вул. 15 Квітня – просп. Степана Бандери – вул. Тараса Протасевича  в напрямку вул. Київська по непарній стороні та ділянці дороги від перехрестя вул. 15 Квітня – просп. Злуки – вул. Романа Купчинського у напрямку вулиці Київська по непарній стороні.

Схема організації дорожнього руху доступна за посиланням.

Окрім цього, через капітальний ремонт перекрили рух на вул. Гайовій, на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Гайова – Подільська до залізничного мосту на вулиці Гайова, повністю перекрито руху автотранспорту.

Наразі рух перекрито у районі одноарочного мосту. Автотранспорт зможе проїжджати тут у вечірній час до комендантської години.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,