27.04.2024

Дбають про вашу посмішку: “Стоматологія Олексюка” виграла у номінації “Народного бренду”

Креатор буд

Тут дбають про вашу здорову посмішку. Стоматологія Олексюка вже сьомий рік поспіль стає кращою в номінації “Народний бренд”. І це – заслуга великої команди професійних лікарів, які щодня дбають про здоров’я людей.

“Це є визнання нашими клієнтами нашої якості роботи всього колективу, оскільки це не лише моя перемога. Це перемога всього колективу і всіх пацієнтів”, — відзначив директор клініки “Стоматологія Олексюка” Артем Олексюк.

Клініка продовжує вдосконалюватись в технічному та професійному аспектах. Тут дбають про красиву і здорову посмішку дітей, і дорослих. Цей рік для багатьох додав чимало викликів, та до них стоматологія Олексюка підлаштувалася.

“На початку війни ми боролися з повітряними тривогами, зараз боремося з перебоями світла, іншими задачами. Але ми все робимо, щоб сплачувати податки, підтримувати економіку і наші війська”, — розповів Артем Олексюк.

У клініці безкоштовно лікують військових. Окрім цього – активно волонтерять.

“Мій кабінет став військовою кладовою. Колись це було щодня, а тепер через день ми формуємо і відправляємо допомогу і передачі і військовим, і людям, які постраждали від війни в Україні”, — підкреслив директор клініки.

Тут дякують кожному, хто обирає стоматологію Олексюка. Адже в першу чергу – ви обираєте власне здоров’я.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,