25.04.2024

Чи є ажіотаж на заправках Тернопільщини

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Паніка біля АЗС. Такі асоціації у багатьох українців виникають під час спогадів про початок повномасштабної війни. Сьогоднішній масований ракетний обстріл багатьом громадянам нагадав про початок активного наступу росії. Наші журналісти вирішили з’ясувати, чи виник ажіотаж за пальним сьогодні, 10 жовтня.

Адже вранішнє знеструмлення нашого міста чи не найпершими на собі відчули саме водії, бо усі автозаправні станції не працювали кілька годин. За цей час біля заправок утворилися чималі черги.

Водії зізналися, такої паніки, яка була у перший день повномасштабного вторгнення, 24 лютого, уже немає. Війна навчила людей, жити, дбаючи про запас. Тому каністра бензину, а це 40 літрів, є чи не у кожного водія. Наразі на автозаправні станції машини під’їжджали на планові дозаправки.

Наразі незмінною залишається і вартість пального. За літр А-95 пульс на автозаправних станціях області просять – 50-51 гривню, літр А-95 вартує 49-50 гривень, 92 можна купити по 48 гривень. Найдешевше вартує газ – 26 гривень. До таких цін уже звикли і тернопільські водії. Кажуть, готові платити, але головне, щоб пальне було. І з жахом пригадують кілометрові черги.

Наразі ті АЗС Тернополя, в яких ми побували, працюють у плановому режимі. Закликаємо жителів області не панікувати.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,