28.04.2024

Чи скасують Іво Бобул і Степан Гіга виступи у Тернополі через масові атаки росії

Ваша реклама

Відтермінувати усі масові заходи. Таке повідомлення з’явилося на сторінці начальника Тернопільської ОВА після ракетних обстрілів електростанцій, які живлять нашу область. Усе заради безпеки громадян. Інше питання – нестабільна напруга в електромережі. Наша знімальна група вирішила з’ясувати, чи рекомендація Тернопільської ОВА вплине на проведення найближчих концертів в обласному центрі. Адже Тернопіль планували відвідати Оксана Муха, Іво Бобул та Степан Гіга.

Як виявилося, співачка Оксана Муха таки скасувала концерт, запланований на 12 жовтня у Тернополі. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук. Команда співачки дослухалась до рекомендацій, і обіцяє повернутися у файне місто – 27 жовтня.

Втім, як ми згадували, рішення ради оборони має рекомендаційний характер. Тобто, чи скасовувати заходи вирішують організатори концертів або керівники закладів, де проходять масові заходи. До прикладу, у палаці культури “Березіль” ще нічого не скасовують. 16 жовтня там має бути виступ Степана Гіги і гурту Будьмо. Квитки на подію майже розкуплені, відзначає директор “Березолю” Олег Слободянюк.

А ось чи йтимуть вистави за графіком — дивіться у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,