24.04.2024

Благодійний концерт провели в підтримку ЗСУ у Тернополі

Ваша реклама

“Золоті голоси України в підтримку ЗСУ” – благодійний концерт з такою назвою відбувся в обласному академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Сюди гості прийшли не лише послухати столичних артистів, а й долучитися до доброї справи.

Організували захід представники регіонального відділення фахівців з нерухомості та регіонального представництва платформи “Жінки в бізнесі”.

“Цей концерт — наче айсберг. Він є лише верхівкою. Основні кошти були зібрані завдяки партнерам та спонсорам. Ми щиро дякуємо їм за це”, — відзначила керівниця регіонального осередку всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” у Тернопільській області Ольга Навроцька.

На сцені театру виступали “золоті” голоси України. Зараз вони тимчасово живуть у Тернополі, тому ідею допомогти воїнам, виступивши на концерті, радо підтримали.

У рамках концерту відбувався і благодійний аукціон. Глядачі мали нагоду роздивитися лоти під час концерту, адже їх виставили на сцені театру. Виручені кошти підуть на потреби ЗСУ, зокрема, планують придбати автомобіль. Щоб він допомагав нашим воїнам швидше перемогти ворога.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,