27.07.2024

Чи планують призупинити навчання у закладах освіти на Тернопільщині у річницю повномасштабного наступу росії

Креатор буд

Навчальний процес на Тернопільщині у річницю вторгнення росії. Як поінформували департаменті освіти і науки Тернопільської ОВА, МОН рекомендує всім закладам освіти з 22 по 24 лютого здійснювали навчання в дистанційному форматі. Так дітей хочуть вберегти від ймовірних провокацій ворога.

Нагадаємо, станом на ранок нам повідомляти, що закривати освітні заклади чи переводити їх на дистанційне навчання 23-24 лютого поки що не планують. Жодних рекомендацій щодо цього від Міністерства освіти чи Міноборони не надходило, пояснили в Тернопільському обласному департаменті освіти. У Тернопільській громаді наразі також не змінюють процес навчання в день  річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Тобто навчання у школах і дитсадках триватиме у звичному режимі. Але таке рішення можуть змінити, якщо надійдуть відповідні вказівки чи рекомендації.

“Змін ніяких поки. Укриття є, заходів безпеки освітяни дотримуються, але хто вважає за потрібне лишити дитину вдома, то має таке право”, — відзначила начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,