20.04.2024

Чому жінку не пустили у “пункт незламності” в Збаражі

Креатор буд

Скандал у Збаражі. Там у “пункт незламності” на вихідних не впустили жінку, яка хотіла підзарядити мобільний телефон. Про відповідний випадок поінформував начальник Тернопільської обласної військової адміністрації. Чи працює пункт незламності в районному містечку і за яких умов ним можна скористатися —  дізнавалися кореспонденти.

Один із “пунктів незламності” в Збаражі розташований в приміщенні міського ЦНАПу. Саме сюди увечері в суботу прийшла жінка, яка хотіла зарядити мобільний телефон. Однак до приміщення її не впустили. Про цей випадок на нараді повідомив начальник Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш. Керівник наголосив, що така ситуація не припустима, а пункти повинні працювати цілодобово.

Жінку, яка хотіла зайти до пункту незламності зустріла пані Ірина Федрів, працівниця РАЦСу. Вона в той момент якраз збиралася додому і закривала центральні двері приміщення.

“Я вже збиралася додому, була одягнена, була шапка на голові. Чекала на таксі. Заходить жінка, хоче підзарядити телефон у пункті обігріву. Я їй пояснила, що там був чоловік, який розпалює генератор. Каже, десь він може вийшов розпалювати напевно. Тут можете скористатися моїм зарядним. Вона відмовилася”, — пояснює пані Ірина.

Вона додає, що ані конфлікту, ані якихось сварок не було. Жінка запиталася про можливість зарядити телефон і пішла додому. Вона була сама, без дитини.

Жительку Збаража, яка не змогла скористатися пунктом, нам знайти не вдалося. Міський голова Збаража Роман Полікровський про цю ситуацію знає. Каже, що пункт обладнали недавно і працює він цілодобово. В приміщенні є спеціальна людина. Подробиці про інцидент дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,