24.10.2024

Чому в Ігровиці біля Тернополя ледь не щотижня перекидаються фури

Креатор буд

Небезпечна дорога. У селі Ігровиця є ділянка, яку називають “нещасливою”. Чи не щотижня тут трапляються аварії. Місцеві кажуть — бояться. Бо ж  на крутих поворотах водії вантажівок не зменшують швидкості, і як наслідок — опиняються або в кюветі, або на людських подвір’ях. Чи можна якось вирішити проблему — дізнавалися наші журналісти.

Розсипане вугілля, продукти, зерно, перекинута цистерна пального – такий крам не доїжджав до місця призначення, а залишався на повороті у селі Ігровиця. ДТП тут, у центрі села, ледь не щотижня.

Остання аварія трапилася у селі 5 листопада. На швидкості водій почав аварійне гальмування, внаслідок чого загорілися колеса причепа. Буквально за тиждень до цього на тому ж нещасливому повороті перекинулася вантажівка з вугіллям.

Знак, який попереджає про наближення крутих поворотів у селі є. Але його видимість для автомобіліста принаймні на відстані 100 метрів вже викликає сумніви. Та й той – лише зверху, перед поворотами. А з іншої частини Ігровиці попередження немає. Більше того, кажуть люди, після ремонту дороги в селі, водії вантажівок ще й дозволяють собі їхати швидше.

Ремонтували дорогу в межах села ще до повномасштабної війни, кажуть в Службі автомобільних доріг. І попереджувальні знаки, запевняють, теж поставили. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,